Siepie Stoffering in Friesland maakt graag al uw caravankussens

Caravankussens-Friesland-Siepie-Stoffering

Onze caravankussen geven maximaal comfort!

Zoekt u wellicht nieuwe kussens voor uw caravan? En u woont in Friesland? Siepie Stoffering maakt ze graag voor u. Jarenlange ervaring staat garant voor kwalitatief uitstekende en zeer comfortabele caravankussens. Wij stofferen caravankussens en indien nodig vervangen we de vulling of passen deze voor u aan. De materialen die wij hierbij gebruiken zijn allemaal maar zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij informeren u daar graag persoonlijk over.

Caravanzittingen zijn er in vele soorten en maten, daarom stofferen wij caravankussens altijd op maat. Siepie Stoffering beschikt over diverse stalen die uitermate geschikt zijn voor uw caravankussens. U ziet het: met de caravankussens van Siepie Stoffering krijgt uw caravan een frisse, nieuwe uitstraling en maximaal zitcomfort. Wij maken de kussens graag voor u!

Nieuwe-caravankussens-Friesland
Stoffeerderij-Friesland-Siepie-Stoffering-Giekerk

Contact met Siepie Stoffering in Friesland

Kiest u voor Siepie Stoffering, dan weet u wie uw caravankussens maakt én weet dat ze met heel veel aandacht en zorgvuldigheid worden gemaakt. Maatwerk is bij ons ook écht maatwerk. Geen standaard maatvoeringen of ander beperkingen in mogelijkheden, maar 100% maatwerk caravankussens naar uw eigen idee. De kussens voor uw caravan door pure vakmensen laten maken? Neem nu contact op met Siepie Stoffering. Wij helpen u graag!

©2020 Siepie Stoffering