Siepie Stoffering in Friesland maakt graag al uw camperkussens

Camperkussen-Friesland-Siepie-Stoffering

Wij maken graag uw camperkussens!

Zoekt u nieuwe kussens voor uw camper? En u woont in Friesland? Siepie Stoffering maakt graag uw camperkussens. Jarenlange ervaring staat garant voor de beste bootkussens. Wij stofferen bootkussens en indien nodig vervangen we de vulling of passen deze voor u aan. De materialen die wij hierbij gebruiken zijn allemaal waterbestendig en brandvertragend. Het stofferen van bootkussens of bootkussens op maat maken is werk dat wij graag doen.

Campers zijn er in vele soorten en maten, daarom stofferen wij camperkussens op maat. Siepie Stoffering beschikt over diverse stalen die uitermate geschikt zijn voor camperkussens. De materialen zijn op kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, lichtechtheid, kleuren en dessins geselecteerd voor campers. U ziet het: met de camperkussens van Siepie Stoffering krijgt uw camper een nieuwe uitstraling en nog meer comfort!

Camperkussens-Friesland-maken

Contact met Siepie Stoffering in Friesland

Kiest u voor Siepie Stoffering, dan weet u wie uw camperkussens maakt én weet dat ze met heel veel aandacht en zorgvuldigheid worden gemaakt. Maatwerk is bij ons ook écht maatwerk. Geen standaard maatvoeringen of ander beperkingen in mogelijkheden, maar 100% maatwerk camperkussens naar uw eigen idee. De kussens voor uw camper door pure vakmensen laten maken? Neem nu contact op met Siepie Stoffering. Wij helpen u graag!

©2020 Siepie Stoffering