Siepie Stoffering in Friesland maakt graag al uw bootkussens

Bootkussen-Friesland-Siepie-Stoffering

De beste bootkussen van Friesland!

Zoekt u nieuwe bootkussens? En u woont in Friesland? Siepie Stoffering maakt ze graag voor u. Jarenlange ervaring staat garant voor de beste bootkussens. Wij stofferen bootkussens en indien nodig vervangen we de vulling of passen deze voor u aan. De materialen die wij hierbij gebruiken zijn allemaal waterbestendig en brandvertragend. Het stofferen van bootkussens op maat maken is werk dat wij graag doen.

Boten zijn er in vele soorten en maten, daarom stofferen wij bootkussens op maat. Siepie Stoffering beschikt over diverse stalen die uitermate geschikt zijn voor bootkussens. De materialen zijn op kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, lichtechtheid, kleuren en dessins geselecteerd voor de watersport. U ziet het: met de bootkussens van Siepie Stoffering krijgt uw boot een nieuwe uitstraling en nog veel meer comfort!

Bootkussens-maken-Friesland

Contact met Siepie Stoffering in Friesland

Kiest u voor Siepie Stoffering, dan weet u wie uw bootkussens maakt én weet dat ze met heel veel aandacht en zorgvuldigheid worden gemaakt. Maatwerk is bij ons ook écht maatwerk. Geen standaard maatvoeringen of ander beperkingen in mogelijkheden, maar 100% maatwerk bootkussens naar uw eigen idee. De kussens voor uw boot door pure vakmensen laten maken? Neem nu contact op met Siepie Stoffering. Wij helpen u graag!

©2020 Siepie Stoffering